Vilkår & Betingelser 

Alle handler i forbindelse med produktet: Paintball, Bow Tag, Lasergame foretaget på denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og

Real Adventure
Odense Paintball og Real Adventure Kolding
Hylkedalvej 45
6000 Kolding
CVR: 27118631

Priser
Alle priser der fremgår på denne hjemmeside, er dagspriser og er kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. moms.

Real Adventure markedsfører jævnligt tilbud og rabatter via digitale og analoge kanaler. Rabattens størrelse bliver ikke refunderet på allerede købte produkter af kunder der ikke har været opmærksom på tilbuddets eksistens. 

Booking 
En booking bekræftes automatisk pr. e-mail når betalingen er modtaget. Først når Real Adventure har modtaget din betaling er din booking gældende og bindende. Bookinger er bindende og kan ikke refunderes, nedjusteres eller annulleres.

Billetter eller gavekort vedhæftes i e-mailen. Bekræftelsen medbringes enten digitalt eller udprintet i parken og vises til instruktøren.

Betaling
Igennem online køb på realadventure.dk. accepterer vi Dankort, Visa, Mastercard og American Express. Dine data bliver ikke gemt på vores servere, men sikkert sendt videre til vores betalings-gateway til gennemførsel af betalingen.
Betalingen trækkes straks efter købet

Tilkøb på arrangementsdagen betales via Mobile Pay eller kontant.

Fortrydelsesret 
Ved køb af produkter hos Real Adventure foreligger der ingen fortrydelsesret. Bookingen er derfor bindende efter at kunden har betalt og modtager en bekræftelse.

Vilkår for afbestilling og udeblivelse
Når du foretager en booking, accepterer du vores regler for afbestilling og udeblivelse. Ved udeblivelse eller afbestilling er det ikke muligt at få refunderet beløbet, idet alle bookinger er bindende efter modtagelse af betaling. Ved følgende aktiviteter der er følgende kompensationsmuligheder:

Paintball
Møder der færre deltagere op end det bestilte antal deltagere til et paintball-arrangement, fordeles de kugler der var bestilt til den/de udeblevne til resten af deltagerne.

Forbehold for ændringer 
Real Adventure forbeholder sig ret til at ændre og opdatere vilkår og betingelser der er gældende for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Begrænsning 
Real Adventure forbeholder os retten til at afvise tydeligt påvirkede, aggressive eller voldelige personer. Ved afvisning på dette grundlag, refunderes den pågældende persons booking ikke. Alle deltagere skal følge instruktørens anvisninger for sikkerhed og brug af udstyr, ellers afvises pågældende deltagere. 

Læs de gældende sikkerhedsregler her

Real Adventure forbeholder sig retten til at begrænse adgangen til parken på visse dage eller tidspunkter trods gyldig billet grundet for eksempel ekstreme vejrforhold. Sker begrænsningen uden varsel, og er begrænsningen af væsentlig karakter, er det muligt at få udleveret et tilgodebevis svarende til den oprindelige booking. Ret her henvendelse til info@realadventure.dk

Særlige betingelser og vilkår for udlejningsprodukter

Afbestilling
Når du foretager en booking, accepterer du vores regler for afbestilling. Ved afbestilling er det ikke muligt at få refunderet beløbet, idet alle bookinger er bindende efter modtagelse af betaling.

Kontakt, reklamationer og spørgsmål
Info@realadventure.dk
+45 53888737