Lasergame i Kolding

Det er ganske ufarligt og kræver ingen særlige forudsætninger, men er enormt sjovt, spænding, strategi og byder på en rigtig god fællesoplevelse.

Arrangementet tager i alt 2 timer inklusive instruktion, opstart og afrunding. Til at starte med, påfører man sig udstyr, får en instruktion i spil og udstyr. Spillet spilles som regel i 2 hold og alle udstyres med et lasergevær. Grundlæggende handler det om at nedkæmpe det andet hold, i de spiltyper man har valgt

Lasergame priser

1 times Lasergame arrangement Voksen (+16år)              kr. 150,- pr. person
1 times Lasergame arrangement Barn (til og med 15 år) kr. 125,- pr. person
2 timers Lasergame arrangement Voksen (+16år)              kr. 249,- pr. person
2 timers Lasergame arrangement Barn (til og med 15 år) kr. 199,- pr. person

Antal deltagere: min. 8 personer.

Priser inkl. leje af alt udstyr, instruktion og hjælp fra vores fantastiske instruktører.
Tiden er inkl. instruktion, spil og afrunding/afregning.

Laser game spiltyper

Domination Box:

Dette er et helt unikt spil, hvor man skal aktivere en box, der viser enten rød eller blå, alt efter hvem der aktiverer boksen. Der spilles på tid og når tiden er udløbet, vinder det hold, hvis farve boksen har.

Capture the flag:

I hvert holds base er et flag. Opgaven er at erobre fjendens flag og bringe det retur til egen base. Lykkedes det uden at blive ramt af modstandernes laser. Vinder man spillet.

Last man standing:

I dette spil, spiller alle imod alle. Den der står til sidst, har vundet.

Det bedste laserudstyr i verden med funktioner fra gaming verdenen

Real Adventure har de nyeste laservåben og bedste teknologi til vores kunder, Garanterer den bedste laser tag oplevelse nogensinde. Laserer på et helt andet niveau!

Vores våben er fyldt med spil i Fortnite / Call of Duty-stil. De inkluderer skjolde, respawns, multi-ammunitionstilstande, endda en zombietilstand, hvis du føler dig modig nok. Så der er mulighed, for at lave mange typer sjove spil, som vi har oplevet online, men nu kan opleve i virkeligheden.

Geværet taler til dig under spillet for at sikre, at du ved, hvor meget rustning og ammunition du har tilbage.

Derudover er de superstærke, og de er lette, så lette at de er lette at bruge til selv de yngste spillere, hvilket er langt fra normalt for alt laserudstyr.

Uanset om det er din næste fødselsdagsfest, firma teambuilding-øvelse, polterabend eller andre aktiviteter, så giver udstyret de bedste oplevelser.

Vores Lasergame baner ligger på Hylkedalvej 45, 6000 Kolding.
Ring på 7010 5212 for yderligere information