Priser og Lejebetingelser:

• Dagsleje: Prisen for leje af vores rodeotyr med trailer er: 3.500,- pr. døgn - kl. 8.00-20.00, såfremt I selv sørger for at afhente og aflevere den.

• Weekendleje: Prisen for leje af vores rodeotyr med trailer er: 7.995,- pr. weekend. Start fredag kl. 8.00 til søndag kl. 20.00, såfremt I selv sørger for at afhente og aflevere den.

Særlige betingelser og vilkår for udlejningsprodukter
Se mere her

Ønsker I et specifikt tilbud på et flere dages, så er i velkomne til at kontakte os på telefon: 7010 5212 eller e-mail: info@realadventure.dk

Særlige betingelser og vilkår for udlejningsprodukter

Betingelser for leje af rodeotyr  

Prisen der fremgår på denne hjemmeside er gældende udlejningspris for 1 døgn.eller weekendleje

Lejers ansvar for brug
Lejer sørger for at det lejede udstyr holdes under opsyn af en voksen/myndig person, som sørger for at der ikke opstår tumultagtige scener og forhindrer at der anvendes fodtøj på udstyret og hængende børn på madrassens sider.

Lejer har ansvaret for al hærværk, tyveri samt overbelastning af det lejede og er indforstået med at være erstatningsansvarlig for udlejer. Det er alene lejers ansvar at gennemgå det lejede for fejl og mangler ved levering.

I forbindelse med opstilling og brug af udstyr, kan der aldrig rejses erstatningskrav mod udlejer for skader på løsøre, græs, fliser, gulve, døre, dørkarme m.v.

Det lejede benyttes af lejer og lejers gæster på eget ansvar. Udlejer har tegnet erhvervsansvar og produktforsikring. Lejer opfordres til selv at tegne supplerende forsikring før arrangementets afvikling. 

Ved eventuelle uheld af ubemandede forlystelse, vil man aldrig kunne drage Real Adventure til ansvar.

Gebyrer og selvrisiko

Ved selvafhentning skal det lejede tilbageleveres rengjort og pakkes på samme måde som ved afhentning. Nedpakkes madrassen i våd/fugtig tilstand, opkræves et gebyr på kr. 1.500,- da madrassen skal blæses op og tørres igennem inden for 2 døgn, hvis råd og mug skal undgås. Er forlystelsen tilsmudset og ikke rengjort ved nedpakning, tages der et rengøringsgebyr på kr. 1.000,-. Der opkræves ikke gebyr for rengøring og tørring på samme tid. 

Selvrisiko ved skade på lejet udstyr, herunder trailer, madras og tyr, udgør kr. 3.500,-. Eventuelt restbeløb tilbagebetales efter udbedring af skade.

Afbestilling
Når du foretager en booking, accepterer du vores regler for afbestilling. Ved afbestilling er det ikke muligt at få refunderet beløbet, idet alle bookinger er bindende efter modtagelse af betaling.

Kontakt, reklamationer og spørgsmål
Info@realadventure.dk
+45 7010 5212