Vilkår & Betingelser 

 

Alle handler i forbindelse med produktet klatring foretaget på denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og

Real Adventure A/S

Østerskovvej 15

6000 Kolding

 

Priser

Alle priser der fremgår på denne hjemmeside, er dagspriser og er kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Real Adventure markedsfører jævnligt tilbud og rabatter via digitale og analoge kanaler. Rabattens størrelse bliver ikke refunderet på allerede købte produkter af kunder der ikke har været opmærksom på tilbuddets eksistens. 

 

Billetter og booking 

Gavekort er gyldige i 3 år efter købsdatoen. Efter udløbsdatoen kan gavekortet ikke længere anvendes eller forlænges. Et gavekort anses som et ihændebevis. Mistede gavekort erstattes ikke. Real Adventure hæfter ikke for ødelagte, bortkomne eller stjålne gavekort.

Gavekort skal indløses ved booking på enten telefon eller mail. Gavekortet kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter. Gavekortet kan anvendes på de produkter der fremgår på denne hjemmeside. Gavekortet modtager du elektronisk via e-mail som PDF. PDF’en sendes til den mail-adresse der er tilknyttet bookingen.

 

Gavekort

Du skal ved et klatre arrangement overholde de instruktioner der er blevet givet af instruktøren.

For at opretholde et højt niveau på vores sikkerhedsudstyr, skal du behandle udlejede udstyr ordentligt så de næste også kan have det sjovt.

 

Betaling

Vi accepterer Dankort, Visa, Mastercard og American Express. Dine data bliver ikke gemt på vores servere, men sikkert sendt videre til vores betalings-gateway til gennemførsel af betalingen.

 

Fortrydelsesret 

Ved køb af produkter hos Real Adventure  foreligger der ingen fortrydelsesret. Bookingen er derfor bindende efter at kunden har betalt og modtager en bekræftelse.

 

Afbestilling og udeblivelse

Når du foretager en booking, accepterer du vores regler for afbestilling og udeblivelse. Bookinger er bindende og kan ikke refunderes, nedjusteres eller annulleres.

Har du købt en kombipakke, der kombinerer produkter fra Funky Monkey Park og Real Adventure er oventående betingelser stadig gældende ved udeblivelse – her modtager du fribilletter fra Funky Monkey Park tilsvarende den booking der ikke er blevet anvendt. Udebliver deltagere fra et paintball-arrangemet fordeles de kugler der var bestilt til den/de udeblevne til resten af deltagerne.

Har du købt kombi-pakken ”Wellness & Klatring” modtager du ved udeblivelse en fribillet fra henholdsvis Funky Monkey Park samt Dronning Dorotheas Badstue tilsvarende den booking der ikke er blevet anvendt.

 

Forbehold for ændringer 

Real Adventure forbeholder sig ret til at ændre og opdatere vilkår og betingelser der er gældende for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Begrænsning 

Real Adventure forbeholder sig retten til at begrænse adgangen til parken på visse dage eller tidspunkter trods gyldig billet grundet for eksempel farlige vejrforhold. Sker begræsningen uden varsel, og er begrænsningen af væsentlig karakter, er det muligt at få udleveret et tilgodebevis svarende til den oprindelige booking. Ret her henvendelse til info@funkymonkeypark.dk 

Særlige betingelser og vilkår for udlejningsprodukter

 

Betingelser for leje af rodeotyr  

  1. Prisen er udlejningsprisen for år 2019, gældende for 1 døgn, afhentet / tilbageleveret og inkl. moms.
  2. Lejer sørger for, at det lejede holdes under opsyn af en voksen / myndig person, som sørger for, at der ikke opstår tumultagtige scener, anvendes fodtøj eller hænger børn på madrassens sider.
  3. Lejer har ansvaret for al hærværk, tyveri samt overbelastning af det lejede og er indforstået med at være erstatningsansvarlig overfor udlejer. Det er alene lejers ansvar at gennemgå det lejede for fejl og mangler ved levering.
  4. Nedpakkes madrassen i våd/fugtig tilstand, tages et gebyr på kr. 500, da madrassen skal blæses op og tørres igennem inden for 2 døgn, hvis råd og mug skal undgås. Er forlystelsen tilsmudset og ikke rengjort ved nedpakning, tages der et rengøringsgebyr på kr. 500. Der opkræves ikke gebyr for både rengøring og tørring på samme tid.
  5. Såfremt lejer ønsker at annullere en kontrakt efter dens indgåelse er 20 % af lejemålet forfalden til betaling. Ved aflysning mindre end 10 dage før arrangement er 75 % af lejemålet forfalden til betaling.
  6. I forbindelse med opstilling og brug af grej kan der aldrig rejses erstatningskrav mod udlejer for skader på græs, fliser, gulve, døre og dørkarme, m.v.
  7. Det lejede benyttes af Deres gæster på eget ansvar. Udlejer har grejet erhvervsansvar og produktforsikret. Lejer opfordres til selv at tegne supplerende forsikring for arrangementets afvikling.
  8. Ved evt. uheld af ubemandede forlystelser, vil man aldrig kunne drage Kolding Action Park til ansvar.
  9. Hvis der er yderligere instruktion ved aflevering, er det lejers ansvar, at disse bliver overholdt.
  10. Ved selvafhentning skal det lejede tilbageleveres rengjort og pakket på samme måde som ved levering.

11: Selvrisiko ved skade på lejet udstyr, herunder trailer, madras og tyr, udgør kr. 3500,- Evt. restbeløb tilbagebetales efter udbedring af skade.

 

 

Kontakt, reklametioner og spørgsmål

info@funkymonkeypark / +45 7010 5212dk

 

 

Få et godt tilbud

Actionpark Actionpark i Kolding. Vi har 25 års erfaring med aktiviteter tilpasset alle aldre.
Teambuilding Lad dine kolleger og ansatte blive udfordret på skydebanen, i en 4-hjuling eller højt oppe i trærne. Læs mere om vores arrangementer her.
Polterabend Hold dit polterabend hos Realadventure. Læs mere om dine muligheder her
Rodeotyr Lej en rodeotyr til din fødselsdag, polterabend eller familiefesten. Tag en tur og se, om du kan tæmme vilddyret.
Firmaarrangement Hold jeres næste personalearrangement hos Realadventure. Kombiner ATV med bueskydning eller paintball!