fbpx

Vilkår & Betingelser 

 

Alle handler i forbindelse med produktet klatring foretaget på denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og

Funky Monkey Park A/S

C/O Real Adventure A/S

Østerskovvej 15

6000 Kolding

 

Priser

Alle priser der fremgår på denne hjemmeside, er dagspriser og er kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Real Adventure markedsfører jævnligt tilbud og rabatter via digitale og analoge kanaler. Rabattens størrelse bliver ikke refunderet på allerede købte produkter af kunder der ikke har været opmærksom på tilbuddets eksistens. 

 

 Booking 

En booking bekræftes automatisk pr. e-mail når betalingen er modtaget. Først når Real Adventure har modtaget din betaling er din booking gældende og bindende. Bookinger er bindende og kan ikke refunderes, nedjusteres eller annulleres.

Billetter eller gavekort vedhæftes i e-mailen. Bekræftelsen medbringes enten digitalt eller udprintet i parken og vises til instruktøren.

 

Gavekort

Gavekort er gyldige i 3 år efter købsdatoen. Efter udløbsdatoen kan gavekortet ikke længere anvendes eller forlænges. Et gavekort anses som et ihændebevis. Mistede gavekort erstattes ikke. Real Adventure hæfter ikke for ødelagte, bortkomne eller stjålne gavekort.

Gavekort skal indløses ved booking online ved at indtaste indløsningskoden der fremgår på gavekortet. Gavekortet kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter. Gavekortet modtager du elektronisk via e-mail som PDF. PDF’en sendes til den mail-adresse der er tilknyttet købet.

 

Betaling

Igennem online køb på realadventure.dk.accepterer vi Dankort, Visa, Mastercard og American Express. Dine data bliver ikke gemt på vores servere, men sikkert sendt videre til vores betalings-gateway til gennemførsel af betalingen.

Tilkøb på arrangementsdagen betales via Mobile Pay eller kontant.

 

Fortrydelsesret 

Ved køb af produkter hos Real Adventure foreligger der ingen fortrydelsesret. Bookingen er derfor bindende efter at kunden har betalt og modtager en bekræftelse.

 

Vilkår for afbestilling og udeblivelse

Når du foretager en booking, accepterer du vores regler for afbestilling og udeblivelse. Ved udeblivelse eller afbestilling er det ikke muligt at få refunderet beløbet, idet alle bookinger er bindende efter modtagelse af betaling. Ved følgende aktiviteter der er følgende kompensationsmuligheder:

Paintball

Møder der færre deltagere op end det bestilte antal deltagere til et paintball-arrangement, fordeles de kugler der var bestilt til den/de udeblevne til resten af deltagerne.

Kombi-pakke med klatring:

Har du købt en kombipakke, der kombinerer produkter fra Funky Monkey Park og Real Adventure er oventående betingelser stadig gældende ved udeblivelse og afbestilling ved Real Adventures produkter.

Hvis alle eller nogle af deltagerne er forhindrede i at klatre i Funky Monkey Park, vil I modtage fribilletter svarende til de udeblevne deltagere, som kan anvendes på en anden åbningsdag. Fribilletterne er gyldige i et år efter udstedelse. Med fribilletter kan der ikke bookes klatring på forhånd og de indløses derfor i parken, hvorefter klatring kan påbegyndes såfremt der er ledige klatreseler. Disse betingelser er kun gældende for klatreaktiviteter.

 

Forbehold for ændringer 

Real Adventure forbeholder sig ret til at ændre og opdatere vilkår og betingelser der er gældende for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Begrænsning 

Real Adventure forbeholder os retten til at afvise tydeligt påvirkede, aggressive eller voldelige personer. Ved afvisning på dette grundlag, refunderes den pågældende persons booking ikke. Alle deltagere skal følge instruktørens anvisninger for sikkerhed og brug af udstyr, ellers afvises pågældende deltagere. 

Såfremt der er købt kombinerede produkter fra Funky Monkey Park og Real Adventure, er Funky Monkey Parks vilkår og betingelser samt sikkerhedsregler også gældende.

 

Læs de gældende sikkerhedsregler her

Læs Funky Monkey Parks vilkår og betingelser her

Real Adventure forbeholder sig retten til at begrænse adgangen til parken på visse dage eller tidspunkter trods gyldig billet grundet for eksempel ekstreme vejrforhold. Sker begrænsningen uden varsel, og er begrænsningen af væsentlig karakter, er det muligt at få udleveret et tilgodebevis svarende til den oprindelige booking. Ret her henvendelse til info@funkymonkeypark.dk

Særlige betingelser og vilkår for udlejningsprodukter

 

Betingelser for leje af rodeotyr  

 Prisen der fremgår på denne hjemmeside er gældende udlejningspris for 1 døgn.

Lejers ansvar for brug

 1. Lejer sørger for at det lejede udstyr holdes under opsyn af en voksen/myndig person, som sørger for at der ikke opstår tumultagtige scener og forhindrer at der anvendes fodtøj på udstyret og hængende børn på madrassens sider.

  Lejer har ansvaret for al hærværk, tyveri samt overbelastning af det lejede og er indforstået med at være erstatningsansvarlig for udlejer. Det er alene lejers ansvar at gennemgå det lejede for fejl og mangler ved levering.

  I forbindelse med opstilling og brug af udstyr, kan der aldrig rejses erstatningskrav mod udlejer for skader på løsøre, græs, fliser, gulve, døre, dørkarme m.v.

  Det lejede benyttes af lejer og lejers gæster på eget ansvar. Udlejer har tegnet erhvervsansvar og produktforsikring. Lejer opfordres til selv at tegne supplerende forsikring før arrangementets afvikling. 

  Ved eventuelle uheld af ubemandede forlystelse, vil man aldrig kunne drage Real Adventure til ansvar.

  Gebyrer og selvrisiko

  Ved selvafhentning skal det lejede tilbageleveres rengjort og pakkes på samme måde som ved afhentning. Nedpakkes madrassen i våd/fugtig tilstand, opkræves et gebyr på kr. 1.500,- da madrassen skal blæses op og tørres igennem inden for 2 døgn, hvis råd og mug skal undgås. Er forlystelsen tilsmudset og ikke rengjort ved nedpakning, tages der et rengøringsgebyr på kr. 1.000,-. Der opkræves ikke gebyr for rengøring og tørring på samme tid. 

  Selvrisiko ved skade på lejet udstyr, herunder trailer, madras og tyr, udgør kr. 3.500,-. Eventuelt restbeløb tilbagebetales efter udbedring af skade.

  Afbestilling

  Når du foretager en booking, accepterer du vores regler for afbestilling. Ved afbestilling er det ikke muligt at få refunderet beløbet, idet alle bookinger er bindende efter modtagelse af betaling.

   

  Kontakt, reklamationer og spørgsmål

  Info@realadventure.dk

  +45 7010 5212

 

 k

 

 

Få et godt tilbud

Actionpark

Actionpark i Kolding. Vi har 25 års erfaring med aktiviteter tilpasset alle aldre.

Teambuilding

Lad dine kolleger og ansatte blive udfordret på skydebanen, i en 4-hjuling eller højt oppe i trærne. Læs mere om vores arrangementer her.

Polterabend

Hold dit polterabend hos Realadventure. Læs mere om dine muligheder her

Rodeotyr

Lej en rodeotyr til din fødselsdag, polterabend eller familiefesten. Tag en tur og se, om du kan tæmme vilddyret.

Firmaarrangement

Hold jeres næste personalearrangement hos Realadventure. Kombiner ATV med bueskydning eller paintball!