fbpx

Leje af rodeotyr

En klassiker! Tag tyren ved hornene, og se hvem kan blive siddende i længst tid på Rodeotyren. Her kan du virkelig sætte dine venner og nærmeste på en prøve, når både fart og rotation øges i takt med sekunderne. Book hos os i dag eller kontakt os for at høre mere, hvis du er interesseret i at leje en rodeotyr.

Er I på jagt efter den ultimative aktivitet til jeres fest eller arrangement, så er en rodeotyr et valg som vil falde i de flestes smag. Hos Real Adventure har du muligheden for at leje en rodeotyr og selv sørge for opsætningen og nedtagningen – tyren står fast i en lukket trailer, der skal afhentes på vores kontoradresse.

Lejebetingelser:
Prisen for leje af vores rodeotyr med trailer er: 3500,- pr. døgn såfremt I selv sørger for at afhente og aflevere den.

Ønsker I et specifikt tilbud på et fleredage langt arrangement, eller lignende, så er i velkomne til at kontakte os på telefon: 70 10 52 12 eller email: info@realadventure.dk

Få et godt tilbud
Actionpark Actionpark i Kolding. Vi har 25 års erfaring med aktiviteter tilpasset alle aldre.
Teambuilding Lad dine kolleger og ansatte blive udfordret på skydebanen, i en 4-hjuling eller højt oppe i trærne. Læs mere om vores arrangementer her.
Polterabend Hold dit polterabend hos Realadventure. Læs mere om dine muligheder her
Rodeotyr Lej en rodeotyr til din fødselsdag, polterabend eller familiefesten. Tag en tur og se, om du kan tæmme vilddyret.
Firmaarrangement Hold jeres næste personalearrangement hos Realadventure. Kombiner ATV med bueskydning eller paintball!